Program recepție: 9:00 - 21:00
Program restaurant: 8:00 - 10:00 mic dejun și 12:00 - 21:00 prânz - cină

Evenimente

Conac

Evenimente

Nuntă la Conac

Permiteți-ne să vă fim gazde în ziua cea mare! Umplem Conacul de voioșie de fiecare dată! Facem deja parte din familiile mirilor care au decis să sărbătorească la noi evenimentul.

Atmosfera primitoare și elegantă a Conacului, bucatele gustoase, curtea și lacul cu nuferi, fundalul Pietrei Secuiului, toate vor face din petrecerea de nuntă un moment memorabil.

Evenimente

Teambuilding la Conac

Conacul Secuiesc e destinația ideală pentru un teambuilding inedit. Bucurându-se de acces facil, o zonă care abundă în activități ce invită la explorare în echipă, Conacul are și o arhitectură unică, bucătărie tradițională renumită, cramă pentru petreceri.

Echipa dumneavoastră vă va aprecia pentru alegere!

Evenimente

Aniversări „La Mulți Ani”

Dorești un loc special unde să îți  sărbătorești ziua împreună cu cei dragi? 

Uite care este darul nostru pentru tine: Rezervă o masă și beneficiezi de 10% discount la nota de plată. 

Reducerea se acordă la totalul notei de plată, pentru comenzi din lista de meniu, pentru grupuri de maxim 10 persoane. Este necesar un act de identitate pentru sărbătorit(ă) din care să rezulte numele sau data nașterii. 

În cazul unor grupuri mai mari de 10 persoane, trimite o solicitare echipei noastre la  office@conaculsecuiesc.ro sau prin telefon ori WhatsApp la +40730 210 768  pentru a face o rezervare și pentru a primi o ofertă personalizată. 

Galerie foto

Promo Lunch

10€

The Lunch

It’s 12h am ? Babybel pepper jack cheese triangles. Cheese strings monterey jack airedale blue castello melted cheese cottage cheese smelly cheese halloumi.