fbpx

Evenimente

Conac

Evenimente

Nuntă la Conac

Permiteți-ne să vă fim gazde în ziua cea mare! Umplem Conacul de voioșie de fiecare dată! Facem deja parte din familiile mirilor care au decis să sărbătorească la noi evenimentul.

Atmosfera primitoare și elegantă a Conacului, bucatele gustoase, curtea și lacul cu nuferi, fundalul Pietrei Secuiului, toate vor face din petrecerea de nuntă un moment memorabil.

Evenimente

Teambuilding la Conac

Conacul Secuiesc e destinația ideală pentru un teambuilding inedit. Bucurându-se de acces facil, o zonă care abundă în activități ce invită la explorare în echipă, Conacul are și o arhitectură unică, bucătărie tradițională renumită, cramă pentru petreceri.

Echipa dumneavoastră vă va aprecia pentru alegere!

Evenimente

Aniversări „La Mulți Ani”

Este ziua ta de naștere și îți dorești un loc deosebit în care să îți creezi amintiri inedite?

Te gândești să-ți inviți oamenii dragi într-un loc aparte, unde să faci o aniversare pe cinste? Rezervă o masă și vino la Conacul Secuiesc!

Avem și noi un CADOU pentru tine: îți oferim 10% REDUCERE la nota de plată a mesei festive!

Reducerea este valabilă doar în ziua ta aniversară și este necesar un act de identitate a sărbătoritului/ei din care să rezulte numele și data nașterii pentru a beneficia de darul din partea noastră.

În cazul în care îți dorești alături mai mult de 15 invitați, trimite o solicitare echipei noastre la office@conaculsecuiesc.ro sau prin telefon / WhatsApp la +40 730 210 768, pentru a te putea bucura de o ofertă personalizată!

Galerie foto

Promo Lunch

10€

The Lunch

It’s 12h am ? Babybel pepper jack cheese triangles. Cheese strings monterey jack airedale blue castello melted cheese cottage cheese smelly cheese halloumi.