fbpx

Program recepție: 9:00 - 21:00
Program restaurant: 8:00 - 10:00 mic dejun și 12:00 - 22:00 prânz - cină

Meniu Vinuri

Restaurant

Vinuri albe din România

Domeniile Vânju Mare

 • Vinul Principelui Riesling Italian 70Lei

  750 ml - vin alb demisec, vol. Alc. 13%
  Un vin proaspăt, echilibrat și reconfortant cu arome plăcute și delicate de mere galbene, pere de toamnă și flori de portocal. Corpolența clasică a soiului conferă Riesling-ului sec consistență, forță și o mare adaptabilitate gastronomică.

 • Vinul Principelui Riesling Italian 16Lei

  150 ml - vin alb demisec, vol. Alc. 13%

 • Vinul Principelui Tămâioasă Românească & Chardonnay 70Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. Alc. 12%
  Galben cu ușoare reflexii aurii, având arome plăcute de flori de soc și fructul pasiunii. Un vin corpolent, cu gust deosebit, fructuos și floral, cu o aciditate proaspătă și un final foarte lung și bogat în același timp.

 • Vinul Principelui Tămâioasă Românească & Chardonnay 16Lei

  150 ml - vin alb sec, vol. Alc. 12%

 • Tămâioasă Românească 75Lei

  750 ml - vin alb demidulce, vol. Alc. 11,5%
  Vin alb demidulce, cu un procent mai mare de zaharuri, complex și catifelat, cu arome florale de fructe galbene fi de busuioc. Culoarea este galben verzui.

 • Tămâioasă Românească 17Lei

  150 ml - vin alb sec, vol. Alc. 11,5%

Via Viticola - Sarica Niculițel

 • Scentico Light Barrique Chardonnay 155Lei

  750 ml - vin alb sec, vol.alc.13%
  Este un vin ale cărui arome ușoare de lemn se suprapun natural și echilibrat peste aromele untoase, tipice, cu un supliment de senzații citrice și izuri minerale. Gustativ este un vin onctuos, cu o aciditate răcoritoare, completat de note fructate și tonuri calde de vanilie.

 • Caii de la Letea ediție limitată Sauvignon fumée 130Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc.12,5%
  Un vin intens și proaspăt dominat inițial de arome de flori de soc, se deschide către parfumuri citrice, cu urme de lemn, vanilie și flori de salcâm. Gustativ este exploziv, cu o aciditate perfect echilibrată de corpul bine definit.

 • Caii de la Letea ediție limitată Aligote 130wLei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc.12,5%
  Un vin de culoare galben verzui, strălucitor, cu o aromă foarte discretă de pământ reavăn și iarbă proaspăt cosită cu o corpolență medie, dar caracterizat printr-o aciditate naturală ridicată. Gustul este marcat de măr verde și citrice, cu note amărui de pelin și cicoare.

Crama 1000 de chipuri

 • Sauvignon Blanc 110Lei

  750 ml - vin alb demisec, vol. alc. 14%
  Un vin galben pal, proaspăt, o explozie de arome exotice, citrice și flori de soc, purtând cu el aroma viței de vie.

 • Tămâioasa Românească 110Lei

  750 ml - vin alb demisec, vol. alc. 13.5%
  Vin alb demisec, galben-auriu de calitate superioară cu denumire controlată care se obține din struguri recoltați de pe plantațiile de viță de vie situate pe plaiul viticol al podgoriei Fintești, Dealul Mare. Este o ediție limitată de doar 5600 de sticle.

Crama Lacerta

 • Pinot Gris 115Lei

  750 ml - vin alb demisec, vol. alc. 14.3%
  Un vin alb demisec, proaspăt, care se mândrește cu un caracter citric și o aciditate binevenită. Vinul păstrează bine calități pe care le pune frumos în evidență prin felul în care este construit. Aroma vinului surprinde nuanțe bogate de fructe de livadă culese, învăluite în tonuri de fructe exotice. Gustul este complimentat de arome pline, răcoroase unde remarcăm fructe de livadă și citrice.

 • Muscat Ottonel 115Lei

  750 ml - vin alb demisec, vol. alc. 12.8%
  Un vin alb demisec, care păstrează foarte bine bogăția aromatică și parfumul inconfundabil al soiului propunând o abordare delicată ușor de băut care nu poate decât să bucure simțurile. Vinul se prezintă armonios și bine structurat.

Domeniile Vinarte

 • Nedeea alb 120Lei

  750 ml - cupaj Tămâioasa Românească, Fetească Albă & Fetească Regală - vin alb demisec, vol. alc. 12.5%
  Un vin predominant oral cu note de mușcată, flori albe, flori uscate doar în aparența ușoară pentru că se dovedește mai dens mai rotund decât promit aromele. Gustul păstrează doar o mică parte din componență floral, povestind mai degrabă despre mere verzi dulci, pere zemoase și boabe de strugure proaspăt zdrobite.

Crama Petro Vaselo

 • Alb de Petro Vaselo Chardonnay 85Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 13.5%
  Un Chardonnay foarte sprințar. Inima ecosistemului nostru, acest vin are un parfum radiant și vibrant, unic precum teritoriul nostru și modul nostru de a acționa. Se remarcă prin arome florale și fructe tropicale.

Crama Liliac

 • Fetească Regală 95Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 13%
  Când doriţi să savuraţi un vin alb tânăr, vioi şi bine echilibrat, cu aromă florală delicată, care evidenţiază frumos specificul varietal al acestui soi creat prin încrucişarea soiurilor Fetească Albă şi Grasă. Vinul este un aperitiv excelent pentru zilele calde de vară, iar culinar se potriveşte foarte bine cu salate şi preparate condimentate pe bază de carne albă.

 • Chardonnay 95Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 12.5%
  Realizat exclusiv din soiul Chardonnay, unde strugurii trec printr-un proces atent de presare prin care se obține mustul, fermentat apoi la o temperatură controlată în cisterne de inox. Tot în cisterne de inox are apoi loc și un scurt proces de învechire, rezultatul fiind un vin expresiv, cu reflexe aurii și verzui, al cărui buchet trădează note de vanilie și pâine prăjită, cu accente de fructe. Aroma completează farmecul vinului, aducând în scenă o aciditate bine echilibrată, ideală pentru a fi savurată împreună cu preparate din pește sau fructe de mare.

 • Unexpected 2.0 125Lei

  750 ml - vin alb dulce, vol. alc. 12.5%
  Ceea ce se regăsește în această sticlă nu este o greșeală, ci multă muncă și foarte multe încercări până am ajuns la un vin unic, demn de numele Unexpected. Un vin dulce, în care se regăsesc 7 soiuri de struguri, 3 ani de recoltă și pentru care s-au să folosit 4 tehnici de vinificare. Așa a luat naștere Unexpected 2.0. Însoțește perfect foie gras-ul sau deserturile tradițonale (cozonac, clătite cu dulceață de caise sau placintă).

Crama Jidvei

 • Ana Sauvignon Alb 135Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 12.5%
  Grandios, sensibil, elegant, Ana Sauvignon Blanc încântă printr-o surprinzătoare și echilibrată diversitate aromatică. Un vin limpede, expresiv, plin de strălucire, obținut din struguri selecționați cu deosebită grijă, recoltați manual de pe parcele cu expoziție sudică. Cu aromă pronunțată de fructe de soc, corp delicat, însuflețit de o aciditate ridicată, Ana Sauvignon Blanc îmbină armonios note de caisă, piersică, lămâie, grapefruit și codiță de roșie.

 • Maria Fetească Regală 135Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 12%
  Vin născut din întâlnirea excepțională dintre un soi românesc și cele mai moderne tehnici de producere a vinului. Fermecător, armonios și elegant, acest vin se remarcă prin îmbinarea savuroasă a aromelor de floare de salcâm, pere mature, măr, coajă de grapefruit și lămâie. Maria Fetească Albă are limpezimea și rotunjimea caldă a stropilor de rouă ce mângâie boabele de stuguri în diminețile de vară târzie.

Crama La Salina

 • ISSA Sauvignon Blanc 120Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 12.5%
  Sauvignon-ul Blanc, vinificat în stilul Lumii Noi, aduce în pahar o plăcută vioiciune. Cu o culoare, galben pal, strălucitoare, dezvăluie arome proaspete, dominate de citrice, tente vegetale, iarbă proaspăt cosită, urzică, continuate de note de ardei gras. Gustul surprinde printr-o bună aciditate, aflată în perfect echilibru cu alcoolul. Structura de ansamblu este armonioasă, evidenţiindu-se prin notele tipice soiului de flori de soc, agrișe, pepene, fiind completată de mineralitatea specific zonei.

 • ISSA Chardonnay 100Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 13%
  Realizat exclusiv din soiul Chardonnay, unde strugurii trec printr-un proces atent de presare prin care se obține mustul, fermentat apoi la o temperatură controlată în cisterne de inox. Tot în cisterne de inox are apoi loc și un scurt proces de învechire, rezultatul fiind un vin expresiv, cu reflexe aurii și verzui, al cărui buchet trădează note de vanilie și pâine prăjită, cu accente de fructe. Aroma completează farmecul vinului, aducând în scenă o aciditate bine echilibrată, ideală pentru a fi savurată împreună cu preparate din pește sau fructe de mare.

 • ISSA Chardonnay 21Lei

  150 ml - vin alb sec, vol. alc. 13%

Crama Balla Géza

 • Mustoasă de Măderat 85Lei

  750 ml - vin alb sec, vol. alc. 12%
  Mustoasa de Măderat este un soi vechi autohton, unic în regiunea viticolă Miniș-Măderat, de unde și denumirea lui. Datorită aromelor subtile a fost folosit ca vin de bază pentru spumante, respectiv pentru vinuri albe ușoare sau în cupaje. Fermentat la temperatura controlată de 12-14 grade cu drojdii naturale, Mustoasa își păstrează aroma caracteristică de floare de viță de vie, mere și pere. Este un vin alb lejer, ușor de băut cu arome florale, fructe albe și un strop de ghimbir. Un vin echilibrat, cu arome elegante, fine cu un postgust de citrice.

 • Mustoasă de Măderat 18Lei

  150 ml - vin alb sec, vol. alc. 12%

Vinuri albe din Italia

 • Capoforte Falanghina 105Lei

  750 ml - vin alb demisec, vol. alc. 13.5%
  Culoare galbenă intensă și complex cu note de ananas, caise coapte și citrice te întâmpină cu un gust floral de vară urmat de condimente și cimbru finalizând pe o nuanță subtilă de unt cremos.

Vinuri roșii din România

Domeniile Vânju Mare

 • Vinul Principelui - Cabernet Sauvignon & Shiraz 75Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 12%
  Maturarea la baric timp de un an adaugă nuanțe de vanilie, cafea și condimente. Gustul abundă în note de fructe negre, cireșe, vanilie, mocha, condimente.

 • Vinul Principelui - Cabernet Sauvignon & Shiraz 17Lei

  150 ml - vin roșu sec, vol. alc. 12%

 • Prince Vlad - Fetească Neagră Grand Reserve 125Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.5%
  Un vin elegant, delicat, catifelat dar în același timp corpolent, culoare roșu intens-rubiniu cu nuanțe violacee. Arome de prune negre bine coapte și fructe negre de pădure în postgust combinate cu nuanțe de condiment, echilibrate de taninurile fine.

 • Fetească neagră & Cabernet sauvignon 75Lei

  750 ml - vin roșu demidulce, vol. alc. 12%
  Cupaj de vinuri roșii, cu un procent mai mare de zahăruri, tânăr și echilibrat. Aromele complexe de coacăze negre, fructe de pădure și prune coapte, bine integrat de taninurile ferme dar rotunde, corpolent și catifelat. Culoarea este roșu trandafiriu.

 • Fetească neagră & Cabernet sauvignon 17Lei

  150 ml - vin roșu demidulce, vol. alc. 12%

Crama 1000 de chipuri

 • Cabernet Franc 155Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 15.2%
  De culoare roșu rubiniu deschis, surprinde printr-un rotund cu taninuri echilibrate, ușoară tentă de vanilie. Aromele variază de la cireșe și coacăze negre până la cele picante de piper.

 • Shiraz de Finitești 2014 215Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 16.2%
  Un vin roșu rubiniu intens, aromă explozivă de fructe negre și condimente, piper alb și verde, frunze de tutun. Definit ca elegant, fullbody, finish lung, ciocolată neagră.

Via Viticola - Sarica Niculițel

 • Caii de la Letea ediție limitată - Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră 130Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 13.5%
  Cupaj roșu rubiniu cu aromă intens fructată de prune uscate, cireșe amare și fructe negre de pădure, cu note de ciocolată, tabac și condimente. Gust plin rotund cu tanini catifelați și bine integrați, echilibrat și urmat de un postgust remarcabil de lung.

 • Pergament Petit Verdot 185Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 13.5%
  Un vin roșu rubiniu intens cu nuanțe brun roșcate. Olfactiv - intens și elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură și coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată și condimente. Gustativ - sec, plin, textură consistentă, complex cu tanini maturi și postgust de lungă durată.

Domeniile Vinarte

 • Nedeea Roșu 135Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 13.5%
  Un nou cupaj roșu rubiniu intens cu nuanțe violacee, strălucitor, limpede. Olfactiv - intens și foarte fructat, dominat de arome de cireșe negre, prune uscate, cuișoare și fructe de pădure ușor condimentat. Gustativ - plin, cremos, puternic dar echilibrat cu tanini rotunzi.

 • Soare Roșu Cabernet Sauvignon 185Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 13%
  Un vin roșu rubiniu intens cu nuanțe brun roșcate. Olfactiv - intens și elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură și coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată și condimente. Gustativ - sec, plin, textura consistență, complex cu tanini maturi și postgust de lungă durată.

Crama Lacerta

 • Fetească Neagră 165Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.2%
  Faceți cunoștință cu un vin de Dealul Mare, obținut exclusiv din struguri Fetească Neagră, limpede, curat și strălucitor, gata să epateze cu buchetul frumos construit. Maturarea în stejar românesc șlefuiește frumos caracterul vinului, îmblânzindu-i gustul într-un mod cât se poate de discret și elegant. Aromele sunt intense, vinul fiind unul catifelat, cu echilibru bun.

 • Cuvée IX 205Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 13%
  Cuvée IX este un cupaj roșu deosebit, ce captează la prima vedere cu nuanța sa intensă pentru că mai apoi să seducă gustativ cu nuanțe bogate de fructe de pădure, ciocolată și cafea, cu accente ușor zaharisite. Gustul este plin, cu postgust fructat, cu miresme ce amintesc aroma plăcută a lichiorului de cafea, împrumutate în timpul maturării în baric.

Crama Balla Géza

 • Fetească Neagră 95Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14%
  O Fetească Neagră cu fructe explozive, cu un corp echilibrat, lejer, cu gust intens de prune și fructe proaspete de pădure și tanini catifelați. Textura fină și aromele subtile de vanilie de la maturarea în lemn completează fructuozitatea vinului. Fermentat cu drojdii naturale, acest vin poartă amprenta terroir-ului și personalitatea vinurilor roșii din zona Minișului.

 • Fetească Neagră 20Lei

  150 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14%

 • Cadarcă 95Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 13%
  Vin roșu specific podgoriei Miniș cu o culoare roșie rubinie cu reflexe albăstruie, bogat în polifenoli tanici cu o aromă de amestecuri de condimente cu caractere gustative și olfactive specifice deosebite față de celelalte soiuri roșii. Vinul preferat al Curții Imperiale Austriece ce a pus amprenta pe Podgoria Miniș fiind recunoscută de mult și peste hotare. Elegant, cu taninuri rafinate, ușor acidulat, bogat în zinc asimilabil insinuând vinului caractere afrodisiace.

 • Stonewine Cadarcă 175Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14%
  Soi cu un potențial deosebit în podgoria Miniș. Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc. Olfactiv este tipic, cu aromă de condiment, cu o culoare roșie plăcută. Gustul este plin cu taninuri ușoare, cu un caracter de fructe supracoapte, plăcut acidulat și lung în postgust.

 • Stonewine Fetească Neagră & Cabernet Franc 190Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 15%
  Acest vin este un asamblaj foarte curajos a două vinuri cu caractere diferite, dar care se completează reciproc. Intens colorat, cu arome de fructe dulci și uscate specifice soiului Feteasca Neagră de pe plantațiile pietroase din Păuliș, completat cu aromele condimentate a Cabernet Franc-ului și aromele de vanilie și condimente dulci de la maturarea vinului timp de doi ani în butoaie tip barric de 225 litri. Un vin armonios, corpolent, cu potențial de învechire. Cupajarea are loc cu cca 2-3 luni înainte de îmbuteliere după o prealabilă maturare la butoi.

Crama Gitana

 • Gitana Lupi 190Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.5%
  Seducător şi complex, cu note intense de fructe roşii şi negre, ciocolată, lemn dulce şi un strop de cafea. Arome bogate de fructe dulci, în special mure şi prune zemoase, la care se adaugă accente de fructe uscate şi lemn dulce.

Crama Petro Vaselo

 • Roșu de Petro Vaselo 85Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.5%
  Culoare roșu intens, dezvăluie arome intense și elegante de fructe roșii, tutun, lemn dulce și tămâie. Rotund și cald, prezintă un echilibru aproape perfect între componenta tanică și catifelare. Final foarte lung cu note picante plăcute.

 • Ovas 165Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.5%
  Un cupaj de Merlot si Cabernet Sauvignon, intens, corpolent, luxuriant și opulent. Interpretarea teritorială a unui cupaj classic Bordeaux ce exprimă potențialul nostru prin posibilitatea comparației. Arome de coacăze negre, afine și vișine, condimente și o structură solidă bazată pe tanini ușor neîmblânziți.

Crama Petro Vaselo

 • La Plage 80Lei

  750 ml - vin roșu demidulce, vol. alc. 14.5%
  Un vin fructat și foarte prietenos, care totodată arată un pic de greutate datorită taninurilor sale atletice, foarte bine șlefuite. Are o culoare roșu - rubiniu, cu tente albăstrui, strălucitoare. Aromele sale intense de coacăze negre, mure, vișine amărui și prune conflate sunt încadrate în tonuri de piper negru, violete și grafit. Este un vin bine echilibrat între aciditatea de vișine amărui și taninurile picante.

 • La Plage 17Lei

  150 ml - vin roșu demidulce, vol. alc. 14.5%

Vinuri roșii din Italia

 • Capoforte Primitivo cupaj Corvina & Rondinella 190Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.5%
  Un vin roșu rubin, bogat și spațios, cu fructe roșii, cireșe negre și prune, îmbogățit cu note subtile de frunze de tutun și boabe espresso prăjite, impresii de vanilie și pudră de cacao.

Vinuri roșii din Spania

 • Goru Monastrell, Petit Verdot & Syrah 120Lei

  750 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.5%
  Parcelele de unde provin strugurii se află pe dealurile înalte din Jumilla, dealuri ce oferă un climat propice pentru a produce vinuri de calitate. Temperaturile foarte ridicate din timpul zilei ajută la coacerea strugurilor iar temperaturile scăzute de pește noapte ajută la reținerea acidității, aceste lucruri fac ca vinul să fie cât mai echilibrat.

 • Goru Monastrell, Petit Verdot & Syrah 24Lei

  150 ml - vin roșu sec, vol. alc. 14.5%

Vinuri rosé România

Via Viticola Sarica Niculițel

 • Caii de la Letea ediție limitată Rosé 130Lei

  750 ml - vin rosé sec, vol. alc. 13%
  Vin rosé cu arome elegante de fructe roșii de pădure (zmeură, căpșune, fragi) completate cu note de petale de trandafir și de dulcețuri. Cu o bună aciditate, are gust plin, marcat de alcoolul bine integrat și urmat de un postgust lung. Cel mai titrat rosé din portofoliu și probabil din România, fiind medaliat cu aur la Bruxelles.

Domeniile Vinarte

 • Roza de Sâmburești 115Lei

  750 ml - vin rosé demisec, vol. alc. 13%
  Roza împletește cu delicatețe arome de căpșuni și cireșe. Notele subtile de fructe tropicale și ierburi aromatice redau prospețimea zilelor de vară, iar alcoolul bine integrat cu aciditate vie generează un postgust lung și răcoritor. Un vin special al cărui mesaj curajos se poate citi încă din profilul sticlei elegante ”Fericirea nu vine niciodată atunci când trebuie” (M. Sorescu), dar s-ar putea să vină atunci când încerci Roza de Sâmburești.

Crama Liliac

 • Pinot Noir Rosé 105Lei

  750 ml - vin rosé sec, vol. alc. 13.5%
  Un vin de culoarea somonului, cu arome de fructe de pădure combinate cu condimente exotice. Gust echilibrat, acrișor-amărui de merișoare coapte și citrice, cu postgustul mediu fin aromat îl recomandă ca un vin perfect pentru zilele călduroase de vară.

Crama La Salina

 • Pinot Noir Rosé 110Lei

  750 ml - vin rosé sec, vol. alc. 13.2%
  Pinot Noir Rosé vinificat în stil clasic, este o plăcută surpriză, mai ales că soiul este unul foarte pretențios. Prezintă o culoare , roz-somon ce ne trimite cu gândul la vară. Aromele tipice soiului se transformă prin vinificarea în rosé, în note intense de căpșune, frăguțe și pepene roșu.

 • Pinot Noir Rosé 22Lei

  150 ml - vin rosé sec, vol. alc. 13.2%

Crama Balla Géza

 • Cadarcă Rosé 85Lei

  750 ml - vin rose sec, vol. alc. 13%
  Un rosé plăcut, ușor de băut cu arome subtile de fructe roșii, gust de căpșunică, vișine, zmeură, și un postgust plăcut condimentat.

 • Cadarcă Rosé 18Lei

  150 ml - vin rose sec, vol. alc. 13%

Domeniile Vânju Mare

 • Vinul Principelui Rosé Fetească Neagră & Pinot Noir 75Lei

  750 ml - vin rose sec, vol. alc. 12%
  Un vin ce reprezintă îmbinarea perfectă între vigoarea inconfundabilă primită de la Feteasca Neagră și eleganța și rafinamentul dat de Pinot Noir. Gust suplu, foarte rotund, proaspăt, cu aciditate bine echilibrată. Aromele de coacăze roșii și zmeură proaspătă transformă orice zi într-o zi de vară.

 • Vinul Principelui Rosé Fetească Neagră & Pinot Noir 17Lei

  150 ml - vin rose sec, vol. alc. 12%

 • Rose 75Lei

  750 ml - vin rose demidulce, vol. alc. 11,5%
  Vin rose demidulce, tânăr și sprinten cu aciditate medie. Aromele intense, tinere, de fructe roșii de pădure (fragi, zmeură) se regăsesc și în gustul proaspăt și rotund datorită echilibrului dintre aciditate și zahăruri.

 • Rose 17Lei

  150 ml - vin rose demidulce, vol. alc. 11,5%

Crama Rasova

 • Riviera Rose 130Lei

  750 ml - vin rose demidulce, vol. alc. 12,9%
  Îndeplinește toate condițiile pentru a fi declarant un ,,hit" estival: este prietenos, parfumat, fructat, energic, lejer și extrem de ușor de înțeles! Are o culoare strălucitoare, ce amintește de cea a piersicilor, fructe pe care le oferii generos și din punct de vedere olfactiv, alături de o suită de tonuri coapte și dulci de zmeură, căpșune și mandarine.

Prosecco & Spumante

Friza - Vinuri Petiante

 • Friza Alb - Fetească regală 2019 75Lei

  750 ml - vin petiant sec, vol. alc. 11%
  Cu aciditate elegantă, prospețime crocantă, îmblânzit cu restul de zahăr specific vinului petiant. Are tot ce se cuvine unei "Fete" regale: coroane de flori de salcâm și flori de câmp, pere, gutui; ca și cum ar fi fost inspirat din/de pe dealurile din Carastelec. Ușoara perlație răcoritoare și gustul fructat, autentic de vară, o face băutura perfectă a zilelor calde.

 • Friza Alb - Fetească regală 2019 17Lei

  150 ml - vin petiant sec, vol. alc. 11%

 • Friza Rose - Pinot noir 75Lei

  750 ml - vin petiant sec, vol. alc. 11%
  Culoarea somonie și mirosul profund de zmeură și căpșuni sunt specifice soiului Pinot Noir, iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe. Gustul de aceleași fructe roșii de vară, cum ar fi zmeură și căpsunile, aciditatea distinsă şi postgustul amărui de grapefruit se potriveşte cu caracterul demisec al vinului petiant.

 • Friza Rose - Pinot noir 17Lei

  150 ml - vin petiant sec, vol. alc. 11%

Crama La Salina

 • ISSA Charm Chardonnay 130Lei

  750 ml - vin spumant sec, vol. alc. 11.5%
  Strugurii Chardonnay recoltați cu valori ridicate de aciditate, creează o bază impecabilă, devenind prin vinificare primară, materia primă care ia calea Italiei. Acolo, în Valdobbiadene, prin metoda Charmat, ia naștere Issa Charm. Un spumant echilibrat, cu o prospețime deosebită, crocant și fructat cu accente citrice susținut de perlajul vioi.

 • ISSA Charm Chardonnay 26Lei

  150 ml - vin spumant sec, vol. alc. 11.5%

Crama Carastelec - World Champion Rising Star Winery

 • Carassia Blanc de Blancs Brut Chardonnay 205Lei

  750 ml - vin spumant sec, vol. alc. 12%
  Vin spumant obținut prin metoda tradițională, fermentat și maturat în sticle timp de 22 de luni. Produs și îmbuteliat la origine de către Crama Carastelec.

 • V8+ extra dry Sior Sandro prosecco 165Lei

  750 ml - prosecco alb, vol. alc. 11.5%
  Prezentare: culoare galben pai, acoperită cu un perlaj împrospătat continuu Miros: încântător, fructe proaspete, cu referințe discrete de mere și pere Gust: vrăjește pupilele gustative cu senzații fructate și inconfundabile. Tânăr și intrigant, el combină aromele cu multă prospețime.

Nuà

 • Nuà Brut 140Lei

  750 ml - prosecco alb sec, vol. alc. 11%
  Culoare: Galben intens cu nuanțe aurii Buchet: Deschis, larg, intens, cu mirosuri de crustă de pâine, miere și nuci Gust: Armonios și bine echilibrat. Gust persistent de migdale

 • Nuà Brut 28Lei

  150 ml - prosecco alb sec, vol. alc. 11%

 • Nuà Rosé Brut 140Lei

  750 ml - prosecco rosé sec , vol. alc. 12%
  Culoare: Roz ușor intens Buchet: Vin ușor Gust: Dulce, spumos și plăcut

 • Nuà Rosé Brut 28Lei

  150 ml - prosecco rosé sec , vol. alc. 12%

 • Nuà Extra Dry 140Lei

  750 ml - prosecco alb sec, vol. alc. 11.5%
  Acest spumant galben pal este elegant și acidulat, cu un buchet fructat de citrice și fructe tropicale. Gustul este moale și texturat, arată o armonie uimitoare între toate aspectele vinului. Culoare: Galben pai deschis cu strălucire verde Buchet: Fructe, elegant, curat și aromat Gust: Moale, caracteristic, plăcut, proaspăt și armonios.

Șampanie

 • Moet & Chandon Brut Imperial 359Lei

  750 ml
  Note vibrante şi proaspete de măr verde, grepefruit, lămâie, flori albe, nuci, brioşe proaspete şi tonuri minerale. O simfonie opulentă de arome frumos echilibrate, unde se ghicesc note de mere, pere, piersici, agrişe şi accente citrice.

Conacul-Secuiesc

Rezervă acum

Rezervări & Program

Pentru a vă bucura de o experiență deplină la restaurantul nostru, vă recomandăm să vă rezervați masa la Telefon Rezervări: 0720 055 385

Luni – Duminică
Mic Dejun: 8:00 – 10:00;
Meniu restaurant: 12:00 – 22:00;

Despre restaurant

Mâncare tradițional maghiară

Folosim produse locale

De exemplu: pâine, cartofi, mac, nucă

Folosim doar lactate produse local în propria fabrică

Depinzând de sezon,

încercăm să cumpărăm local legumele

Bucătăresele sunt din sat

și ne bucurăm că sunt alături de noi încă de la deschidere

Mobilierul este pictat

cu mâna de meșteșugari locali, astfel că fiecare piesă de mobilier este unicat

Pâinea este de casă, făcută la vatră

Gemurile, zacusca si vinetele sunt făcute de noi