fbpx

Regulile casei

Conac

Dragi Oaspeți,

Dorim sa vă oferim o experiență de neuitat, la Conacul Secuiesc, și vă rugăm , în mod respectuos, să țineți cont, atat în timpul,cât și după ce s-a încheiat sejurul Dumneavoastră.

În perioada pandemiei:

Confidențialitatea informațiilor:

Nu vom folosi niciodată numele sau alte informații despre dumneavoastră , fără să obținem în prealabil acordul pentru acest lucru. Veți avea posibilitatea să ne comunicați, dacă doriți să primiți aceste informații in viitor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

In conformitate cu prevederile regulamentului UE 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, și liberă circulație a acestora, Conacul Secuiesc are obligația de a administra în condiții de siguranța, și numai pentru scopuri determinate, explicite și legitime, datele personale care ii sunt furnizate de clienți.

Politica de protecție a mediului, reprezintă pentru noi o permanenta preocupare , de aceea  promovăm  o atitudine responsabilă in acest sens.

Servicii oferite de Conacul Secuiesc:

Protecție in caz de incendiu:

Siguranța clienților noștri se situeaza  pe primul loc, de aceea am luat toate masurile de siguranța, și protecție în cazul apariției unui incendiu.

Clauze finale:

Consideram că orice client in momentul accesarii oricarui serviciu oferit de  către Conacul Secuiesc (cazare, restaurant, evenimente),a luat la cunoștința termenii și condițiile mai sus menționate, și le-a acceptat tacit.

Modificari termeni și condiții:

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând de către Conacul Secuiesc, făra a se face notificari în prealabil.

Vă mulțumim pentru  întelegere, si vă dorim un sejur placut la Conacul Secuiesc!