fbpx

Termeni și condiții

Conac

Stimați oaspeți,

Site-ul www.conaculsecuiesc.ro se află în folosința Societății BINAL MOB SRL, cu sediul în Com. Rimetea, Colțești, Nr.105/a, număr de ordine în registrul comerţului J01/1664/1994, cod unic de înregistrare RO6909701, societate denumită în cele de urmează, în mod generic deținătorul site-ului sau compania.

Dorim să vă oferim o experiență de neuitat la Pensiunea Conacul Secuiesc și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm să țineți cont atât în timpul, cât și după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră. Regulamentul se aplică tuturor oaspeților, care îl acceptă prin simplul fapt al cazării în Pensiune și trebuie să se conformeze fără limite sau rezerve.

MODALITATEA DE REZERVARE

La Conacul Secuiesc  camerele se pot rezerva:

  1. folosind butonul Rezervare pe siteul nostru conaculsecuiesc.ro
  2. contactând Recepția la numărul de telefon  +40730210768
  3. pe adresa de e-mail office@conaculsecuiesc.ro
  4. Butonul de REZERVĂ ACUM pe Facebook

Pentru rezervările solicitate în perioada sărbătorilor legale  sau a festivalurilor, Pensiunea își rezervă dreptul de a solicita datele unei card de credit valid sau a unui depozit reprezentând contravaloarea primei nopți de cazare pentru garantarea rezervării,

Rezervările negarantate vor fi reținute până la ora 18:00 din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării , o plată anticipată, sau comunicarea întârzierii către Recepția Pensiunii.

Tarifele prezentate pe site sunt cele finale și conțin TVA. Tariful ce trebuie achitat de către client este calculat automat în  funcție de perioada sejurului, tipul camerei rezervate, numărul de nopți, numărul adulților și al copiilor și vârsta acestora menționate în rezervare.

Pensiunea Conacul Secuiesc rezervă dreptul de a modifica tarifele și de a publica oferte speciale în funcție de numărul camerelor disponibile la momentul respectiv. Rezervările deja efectuate și confirmate la un anumit tarif nu vor suferi modificări dacă o ofertă nouă este prezentată pe site între timp.

Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea pensiunii. În cazul în care există preferințe pentru un anumit număr, tip, etaj sau zona de cazare vom îndeplini aceste cerințe, doar în limita disponibilitații.

Solicitărie de acest gen sunt considerate preferințe  ale turistilor pe care  încercăm să le satisfacem în limita disponibilităților FIIND EXCLUSĂ ÎNSĂ GARANTAREA.

CONFIRMAREA REZERVĂRILOR

Confirmarea unei rezervări individuale sosite pe e-mail sau telefonic se va înregistra și confirma ulterior de către Recepția Pensiunii. Modificarea rezervării confirmate se va accepta în limita disponibilității, la data anunțării modificării.

Confirmarea sau anularea cerinței de rezervare se va face în maxim 24 de ore pentru solicitările primite de Luni până Duminică.

Programul de  Recepție se desfăsoară între orele 9:00-21:00 de Luni până Duminică.

MODALITATE DE PLATĂ

Se poate efectua plata numerar, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA, MASTERCARD, MAESTRO. Pensiunea își rezerva dreptul de a încasa costul cazării in momentul rezervării ferme. Achitarea costurilor suplimentare se va face cel târziu la check-out.  În perioada evenimentelor desfăsurate în comună, Pensiunea își rezervă dreptul de a solicita plata integral în avans. De asemenea acceptăm plata prin tichete și carduri vacanță Sodexo, Up Romania, Edenred. În cazul în care se dorește efectuarea plății la sfârșitul sejurului, se va constitui obligatoriu un depozit pe card sau pe numerar pentru perioada și serviciile de cazare solicitate. Tichetele de vacanță sunt acceptate doar dacă una din persoanele cazate este titularul voucherului! În cazul unei plăți în avans, este necesară dovada plății, după primirea acesteia, Pensiunea va confirma rezervarea dumneavoastră în maximum 24 de ore.

POLITICA DE ANULARE

Anulare gratuită înainte cu 7 zile calendaristice – pentru individuali.

Anulare gratuită înainte  cu 14 zile calendaristice – pentru grupuri.

În caz de neprezentare Pensiunea își va rezerva dreptul de a încasa întreaga sumă a sejurului. În acest caz rezervarea se anulează automat pentru întreaga perioadă solicitată.

În cazul grupurilor, rezervarea se poate anula  cu minim 10 (zece) zile  înainte  fără penalizare, între 7 și 5 zile penalizare 100% din prima  noapte de cazare,  mai puțin de 3 zile înainte penalizare 100% din întregul pachet.

CHECK-IN / CHECK-OUT

Check-in: de la 16:00

Check-out: până la 11:00

 Tarif  Late Check-Out: se va acordadoar  în baza disponibilitații, fiecare oră în plus după orele 11:00 va fi taxată cu 40 RON

Pensiunea Conacul Secuiesc își rezervă dreptul de a controla camera predată de către client la momentul de Check-Out.

POLITICA CU PRIVIRE LA COPII ȘI PATURI SUPLIMENTARE

• Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani beneficiază de gratuitate dacă sunt cazați în cameră cu doi adulți plătitori folosind același pat sau pătuț gratuit.
• Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani se poate solicita pat suplimentar în cameră cu doi adulți plătitori cu prețul de 50 Ron / noapte.
• Copiii cu vârsta de peste 14 ani sunt considerați adulți, patul suplimentar este la tariful de 100 Ron / cameră / noapte.


Pensiunea dispune și de pătuțuri pentru bebeluși oferite gratuit în baza disponibilității.
Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuțuri într-o cameră este 1.
Orice tip de pat suplimentar/pătuț trebuie solicitat iar acordarea acestuia trebuie să fie confirmată de unitatea de cazare.
Părinții sunt obligați să certifice vârsta copiilor cu un document de identitate la check-in.

PROGRAM RESTAURANT ȘI BAR

Micul dejun se servește zilnic între 08:00 și 10:00. Restaurantul și barul este deschis zilnic între orele 12:00 – 21:00.

PARCARE

Parcarea autovehiculelor clienților este posibilă în limita locurilor disponibile. Pensiunea nu rezervă locurile de parcare și nici nu percepe taxă. Parcarea este supravegheată video.

SIGURANȚĂ

Pensiunea nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate în interiorul acestora pe perioada staționării în parcare. Nu ne asumăm răspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta pensiunii, a sălii de conferință, a restaurantului și barului, inclusive spatiile externe și terasă.

INTERNET

Pensiunea Conacul Secuiesc dispune de WIFI gratuit pentru oaspeții săi.

REGULI DE ORDINE INTERIOARĂ:

Oaspeții au luat la cunoștință următoarele reguli și se obligă să le respecte:

Accesul în spațiile destinate personalului pensiunii este interzis;

Consumul de mâncăruri și băuturi aduse din afara pensiunii este strict interzis. Ne rezervăm dreptul de a scoate aceste alimente / băuturi din camera!

Nerespectarea acestei reguli atrage după sine sancționarea cu 150 euro  a consumatorului;

Accesul în hotel cu animale de companie este strict interzis;

În cadrul Pensiunii fumatul este interzis, și nerespectarea acestei reguli atrage după sine sancționarea cu 150 euro/zia consumatorului;

Conform legislației aplicabile în vigoare ( Legea 349 / 2002 modificată și completată prin Legea 15 / 2016 ). Pensiunea Conacul Secuiesc are amenajate spații pentru fumători în aer liber.

Nereturnarea cheilor, pierderea sau deteriorarea acestora reprezintă pagubă și se taxează ca atare; cu suma de 100 Ron

Aruncarea obiectelor în toaleta care ar putea conduce la avarierea stației de colectare a rezidurilor este interzis;

Să respectăn și să avem grijă de amenajarea sau obiectele din dotarea pensiunii, în caz contrar se datorează pensiunii suma egală cu valoarea achiziționării/amenajării obiectului deteriorate și manopera aferentă;

Să se păstreze liniștea astfel încât să nu deranjeze alți oaspeți;

Să nu folosească lenjeria sau prosoapele pentru: sters părul vopsit, pentru demachiat, curățat încălțămintea. Prosoapele se vor folosi pentru uz corporal. Dacă vor fi identificate prosoape sau lenjerie deteriorate la utilizarea necorespunzătoare a turiștilor, acestea se vor penaliza și se vor fi achitate de către turistul răspunzător. În caz contrar pensiunea își rezervă dreptul de a anula rezervarea camerei turistului și de a face evacuarea acestuia fără restituirea  contravalorii serviciilor achitate;

Să nu intre fără permisiunea personalului autorizat în altă cameră sau în spațiile destinate doar personalului pensiunii;

Să anunțe persoanele care vin în vizită, nefiind cazate la Pensiunea Conacul Secuiesc;

Se interzice cu desăvârșire introducerea în Pensiune de armament, arme albe sau substanțe lacrimogene. Conform legislației române, consumul sau comercializarea de substanțe halucinogene este interzis și se pedepsește!

Nu este permis nudismul sau orice formă de exhibiționism în incinta Pensiunii;

Nu este permis intrarea în Pensiune cu obiecte / bunuri care emit un miros persistent și deranjant;

Predarea cheii la recepție se va face numai după verificarea camerei de către personalul de serviciu al pensiunii.

Întreaga incintă este supravegheat video în permanență.

Părinții, tutorii  sunt responsabili  pentru acțiunile minorilor și se obligă să aibă grijă de ei, respectiv să se comporte civilizat  și să nu deranjeze pe alți oaspeți al pensiunii.

Vă rugăm să anunțați personalul recepției sau al restaurantului cu privire la orice alergie sau intoleranță la vreun aliment.

Vă rugăm să anunțați personalul recepției sau al restaurantului cu privire la orice nemulțumire pentru a putea remedia la cel mai scurt timp posibil.

Selectarea oaspeților

Clientul trebuie să se conformeze regulilor interne a pensiunii. Aceasta va trebui să respecte atât liniștea în pensiune și restaurant cât și la normele de convietuire sociale și cele morale.

De asemenea, oaspeții Pensiunii trebuie să aibă grijă de bunurile pensiunii lăsate în folosința sa pe perioada cazării. Orice încălcare a regulilor Pensiunii sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul Pensiunii să înceteze imediat contractul / cazarea, fără niciun preaviz.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea, servirea în restaurant oaspeților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau tulburenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți oaspeți. Contravaloarea eventualelor distrugeri va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta oaspeții.

Nu agreăm: comportamentul necivilizat sau agresiv, manifestări fizice sau verbale obscene, tonul nepotrivit, insultele, hârțuirea fizică, sexuală sau orice abuz fizic sau psihic asupra unei persoane, a oaspeților sau a oricărei persoane din ansamblul Pensiunii.

Conducerea Pensiunii poate înceta furnizarea serviciilor către acei oaspeți care nu respectă Regulamentul Pensiunii.

Politica de protecție a mediului

Protecția mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă în acest sens.

Detergenții folosiți pentru spălarea și șterilizarea lenjeriilor, prosoapelor, fețelor de masă și a halatelor sunt biodegradabili, iar o economisire a lor presupune o conservare mai bună a mediului înconjurător.

Lenjeria se schimbă la 3 zile și prosoapele la 2 zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorința dumneavoastră de a schimba obiectele de lenjerie și prosoapele, vă rugăm le lăsați pe jos și să vă adresați la recepția pensiunii.

Dispute și reclamații

Pensiunea se obligă să rezolve orice reclamație primită de la oaspeți, în timp eficient din momentul formulării acesteia.

Orice controversă, dispută de reclamație care ar putea să apare în urma aplicării acestor termeni și condiții, vom încerca să rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibil, acesta va intra sub jurisdicția instanțelor judecătoresc din Alba Iulia (sau Aiud).

Clauze finale

Considerăm că, toți oaspeții nostril în momentul accesării oricărui serviciu oferit de către Pensiunea Conacul Secuiesc, are posibilitatea reală de a se informa, și în consecință se poate spune că a luat la cunostință  termenii și condițiile mai sus menționate și le-a acceptat.

Modificări termini și condiții

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând de către Pensiunea Conacul Secuiesc fără a se face notificări în prealabil.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut.

Conducerea, Pensiunea Conacul Secuiesc.