fbpx
Dacă doriți să luați masa la noi vă rugăm să faceți o rezervare telefonică în prealabil la numărul ☎️ +40 720 055 385 pentru a vă asigura că veți avea loc.
E-mail: office@conaculsecuiesc.ro

Termeni și Condiții

MODALITATEA DE REZERVARE

La Conacul Secuiesc  camerele se pot rezerva folosind butonul Rezervare de pe site www.conaculsecuiesc.ro  sau contactand Receptia la numarul de telefon  +40730210768  sau pe adresa de e-mail office@conaculsecuiesc.ro

 

CONFIRMAREA REZERVARILOR

Confirmarea unei rezervari individuale sosite pe e-mail sau telefonic se face prin trimiterea unui Formular de rezervare. Clientii au obligatia de a verifica corectitudinea datelor inscrise in acest formular. Modificarea rezervarii confirmate se va accepta in limita disponibilitatii, la data anuntarii modificarii.

 

MODALITATE DE PLATA

Este acceptata plata numerar, cu carte de credit (Visa, Mastercard, Maestro) sau prin virament. Achitarea cazarii si a costurilor suplimentare se va face cel tarziu la check-out. Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa costul cazarii si la check-in. In perioada evenimentelor de anvergura desfasurate in oras, hotelul isi rezerva dreptul de a solicita plata integral in avans. De asemenea acceptam plata prin tichete si carduri vacanta

Sodexo, Up Romania, Edenred.

 

POLITICA DE ANULARE

Clientul poate sa anuleze gratuit rezervarea cu mai mult de 1 zi inaintea sosirii. Daca anuleaza cu mai putin de 1 zi inaintea sosirii, clientului i se va incasa tariful primei nopti de cazare. No-show-ul va fi taxat cu tariful primei nopti de cazare si va anula restul perioadei rezervate.

 

POLITICA CU PRIVIRE LA COPII SI PATURI SUPLIMENTARE

  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate daca sunt cazati in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani beneficiaza de 50% reducere la cazare .
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 12-15 ani beneficiaza de 30% reducere.
  • Copiii cu varsta de peste 16 ani sunt considerati adulti .

Hotelul  dispune si de patuturi pentru bebelusi oferite gratuit in baza disponibilitatii.

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera este 1.

Orice tip de pat suplimentar/patut trebuie solicitat iar acordarea acestuia trebuie sa fie confirmata de unitatea de cazare.

Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor cu un document de identitate la check-in.

 

ANIMALE DE COMPANIE

Accesul in hotel cu animale de companie este interzis.

 

PROGRAM RESTAURANT SI BAR

Micul dejun se serveste zilnic intre 08:00 si 10:00 . Restaurantul si barul este deschis zilnic intre orele

12:00-20:00.

 

FUMATUL

In cadrul hotelului fumatul este interzis. Nerespectarea interdictiei atrage dupa sine sanctionarea cu 100 euro/zi a consumatorului.

 

SIGURANTA

Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Nu ne asumam raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, a salii de conferinta, a restaurantului si barului.

 

PARCARE

Parcarea autovehiculelor clientilor este posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locurile de parcare si nici nu percepe taxa.

 

INTERNET

Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

check-in / check-out

Check-in: dupa ora 15:00

Check-out: pana la ora 11:00

Late Check-out (Tarif depasire check-out)

– in cazul in care clientul va tine ocupata camera, fiecare ora in plus

dupa orele 11:00 va fi taxata cu 40 RON
doar conform autorizatiei  primite de la receptia hotelului